Handelsbetingelser

Foretningsbtingelser

 

 

Firma info

Alle handler via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og

CBn Træsko v/ Hanne Nielsen

Rosenvænget 38

4050 Skiby

Tlf: 27642718

CVR-Nr.:

Etableringsår:

 

Bestilling

 

På www.cbntraesko.dk kan du bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsel til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.  Når du handler med www.alttilhygge.dk indgås aftaler på dansk.

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG UDSOLGTE VARER.

 

SÅDAN HANDLER DU:  

Trin 1. Læg varer i indkøbskurven.

Trin 2. Gå til kassen.Trin

3. Vælg forsendelsesmåde.Trin 4

. Vælg betalingsmåde

 

BETALING:

 På www.cbntraesko.dk kan der betales med: Visa og Mastercard, PayPal eller Forudbetaling med bankoverførelse,

 

FRAGT/ADMINISTRATIONSGEBYR.

Alle forsendelser fra cbntresko.dk foregår pt. med PostNord medmindre andet aftales på forhånd.Efter endt bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en bestillingsbekræftelse som "bevis" på at din ordre er registreret af vores ordresystem. I bestillingsbekræftigelsen vil fremgå hvilke vare du har bestilt, den pris du skal betale samt fragtomkostninger. Fragt omkostninger udgør fra kr. 70 - 90  pr. forsendelse alt efter hvilken forsendelsesmåde der vælges.

 

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.cbntresko.dk Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. 

Varen sendes til:

CBN Træsko

Rosenvænget 38

4050 Skibby

 Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.  Ved køb af produkter hos cbntraesko.dk er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

 

REKLAMATIONSRET:

Når du handler på www.cbntraesko.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

CBN Træsko

Rosenvænget 38

4050 Skibby

 Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejlen.  Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.   Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på kr. 200,- til dækning af udgifter i forbindelse med tests. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

.

FORBEHOLD

ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR FORCE MAJEURE, HERUNDER KRIG, BORGERLIGE UROLIGHEDER, NATURKATASTROFER, STREJKER OG LOCKOUT, SVIGTENDE FORSYNINGER AF RÅMATERIALER, ILDEBRAND, BESKADIGELSE AF CBNTRAESKO.dk ELLER CBNTRAESKO.DK LEVERANDØRERS PRODUKTIONSAPPARAT, SVIGTENDE TRANSPORTMULIGHEDER, IMPORT/EKSPORTFORBUD ELLER ENHVER ANDEN BEGIVENHED, SOM HINDRER ELLER BEGRÆNSER l.DK ELLER LYSOGHYGGE.DK LEVERANDØRERS MULIGHEDER FOR AT LEVERE. LYSOGHYGGE.DK HAR I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE VALGET IMELLEM AT HÆVE HANDLEN ELLER EN DEL AF DENNE, ELLER AT LEVERE DEN AFTALTE VARE, SÅ SNART HINDRINGEN FOR NORMAL LEVERANCE ER BORTFALDET. LYSOGHYGGE.DK ER I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE UDEN ANSVAR FOR ETHVERT TAB HOS KØBEREN SOM FØLGE AF MANGLENDE LEVERING. 

Mvh. CBN Træsko